5. Benut deze bijzondere periode van luwe activiteit om uw bestaande database onder de loep te nemen en waar nodig op te frissen of te verrijken.

De kwaliteit van uw database of CRM-applicatie bepaalt in hoge mate het succes van uw marketingcampagnes. Van wanneer dateert het laatste contact dat u met die klanten of leads had? Heeft u een idee van het aantal ondernemingen die ondertussen niet meer actief zijn of hun adres veranderd hebben? Hoe gezond zijn ze en zullen ze uw facturen kunnen blijven betalen? Zitten er dubbele records of foute koppelingen in uw database?

Kent u naast het officiële adres ook graag de andere vestigingen? Vindt u het interessant om de bestaande gegevens uit te breiden met informatie als activiteit, kerncijfers, weerbaarheidsindicator of kredietadvies om nog beter te segmenteren? Dit is misschien wel het ideale moment om uw database op te frissen en te verrijken. Via een gepersonaliseerde aanpak zorgen we ervoor dat de kwaliteit van uw database geoptimaliseerd wordt.

Contacteer ons via info@tbi.be voor de matching, opkuis en verrijking van uw bestaande database.

Volgende tips