8. Klop met relevante content of een aanbod op maat aan bij bedrijven waarvan u weet dat ze uw expertise meer dan ooit kunnen gebruiken.

Het bereiken van de juiste leads wordt steeds belangrijker om uw marketingbudget effectief in te zetten. Trends Business Information heeft hiervoor een ongekend grote, maar vooral ook uiterst actuele en kwalitatieve database met business-to-business professionals.

Via de wekelijkse elektronische nieuwsbrief van Trends Top communiceert u rond specifieke activiteiten van uw onderneming. U integreert content in een redactionele newsletter, lanceert een sterk aanbod of pakt uit met een creatieve boodschap. Via woord of beeld surft u mee op het succes van onze wekelijkse newsletter die in de mailbox van ruim 200.000 beslissers terechtkomt.

Via een dedicated partnermail kiest u ervoor om uw exclusieve boodschap naar de doelgroep van uw keuze te sturen, op basis van de meest relevante parameters uit de uitgebreide Trends Top Database. Zo genereert u kwalitatieve leads via een duidelijke boodschap naar een bijzonder selecte doelgroep. Voor uw partnermail kiest u uit één van onze templates die we maximaal op uw bestaande communicatie afstemmen.

Contacteer ons via topregie@trendstop.be voor een persoonlijke afspraak met de accountmanager van uw regio.

Volgende tips