B - Finance

Wij houden u elke dag op de hoogte van de evoluties binnen de Belgische ondernemingen door de systematische verwerking van alle officiële publicaties.

U kunt vertrouwen op onze financiële rapporten bij het beheer van uw commerciële risico’s. Dankzij B-Finance houdt u de vinger aan de pols voor een juiste kredietpolitiek.

De Juiste Kredietpolitiek

Alle informatie die u nodig heeft, voordat u zaken doet, om een juiste kredietlimiet te bepalen. Alles bij de hand dus voor alle vragen omtrent kredietsbepaling.

De Sectoranalyse

We analyseren voor u de prestaties van een onderneming in vergelijking met de sector waarin het bedrijf actief is: een duidelijke performantiemeting m.a.w. geplaatst in een juist kader.

 

De Cash Flow Analyse

We brengen u van een onderneming een gedetailleerde analyse van de geldstromen van de voorbije 3 jaren, zo krijgt u meer zicht op de werking van een bedrijf naar keuze.

De Globale Analyse

In één oogopslag alle informatie die u nodig heeft om optimaal zaken te kunnen doen: van kredietpolitiek, sectorpositionering tot grondige analytische aanpak. En dit alles met slechts één muisklik om snel de beste beslissing te kunnen nemen.

Get in touch!

+32 2 702 70 11

info@trends-business-information.be

Offerte aanvragen?

Vraag aan de hand van enkele gegevens, vrijblijvend uw offerte aan we helpen u graag verder.