Nieuw in 2018: Trends Top startersgids!

Nieuwe Trends Top startersgids

De gloednieuwe Trends Top StartersGids verschijnt in oktober 2018 en bevat naast een uitgebreid redactioneel gedeelte met analyses een 2.500-tal B2B-ondernemingen die in 2017 opgericht werden. Alle bedrijven worden regionaal en alfabetisch gerangschikt, inclusief cijfers uit de eerste jaarrekening indien beschikbaar. De printed special wordt samen met Trends Magazine verspreid (oplage 50.000 exemplaren).

Via trendstop.be analyseert en exporteert u die ondernemingen met een mooi groeipotentieel. U heeft enkel een login nodig om ze grondig onder de loep te nemen en uw prospectie met kwalitatieve leads te voeden.

Trends Business Information verwerkt dagelijks alle informatie van nieuw opgerichte bedrijven via de Kruispuntbank Ondernemingen. Die database is ook voor u een belangrijke prospectiebron. De starters hebben veel nodig. Ze hebben u nodig. Doe de test en probeer het online abonnement gratis uit. Of contacteer ons via info@tbi.be voor één van de vele andere mogelijkheden waarmee wij uw business faciliteren.

Get in touch!

+32 2 702 70 11

info.rbi@roularta.be

Offerte aanvragen?

Vraag aan de hand van enkele gegevens, vrijblijvend uw offerte aan we helpen u graag verder.