Ondernemen in Vlaanderen-27 oktober Gent

Starten, groeien, overname,... Het mekka van de ondernemer
Ondernemen in Vlaanderen is hét evenement voor pre-starters, starters en jonge ondernemers, kortom iedereen met ondernemingszin en de wil CEO te worden van zijn eigen leven. Het event brengt u een combinatie van opleidingen, inspiratiesessies, getuigenissen, rondetafelgesprekken en persoonlijke adviessessies door specialisten. Verder kunt u meer informatie vragen aan de aanwezige dienstverleners. Dit evenement biedt u op één dag en op één plaats de nodige informatie op maat van uw profiel als ondernemer.
 
Het grootste netwerkevent voor ondernemers in Vlaanderen
Met zo’n 1.500 bezoekers is Ondernemen in Vlaanderen de belangrijkste businessafspraak voor elke ondernemer! Wilt u starten als zelfstandige of groeien met uw bedrijf, dan ontmoet u hier zeker de juiste experten en dienstverleners die u verder kunnen helpen.
 
Meer dan 80 workshops en inspiratiesessie
Ondernemen in Vlaanderen legt vanaf dit jaar de nadruk op kennis. Samen met onze partners, sprekers en experten bieden wij u een breed aanbod aan sessies aan. Volgende thema’s komen tijdens de beurs uitgebreid aan bod: Sales, Finance & Legal, Digital & Marketing, Business & People. Deze actuele onderwerpen helpen u om uw zaak te starten of verder uit te breiden.
 
NIEUW! Ondernemen in Vlaanderen is afgestemd op het zoekgedrag van jonge ondernemers
Voor deze editie hebben we het helemaal anders aangepakt. Zo baseren we ons voor de invulling van de infosessies, opleidingen en workshops op het online zoekgedrag van jonge ondernemers.
Wat betekent dit? Door de intentie achter het zoekgedrag van jonge ondernemers en starters te analyseren, weten we wat hen boeit en waar ze naar op zoek zijn. Met deze informatie werd het programma van Ondernemen in Vlaanderen samengesteld.


Het resultaat?
 Een interactieve en dynamische beurs die 100% beantwoordt aan de noden en behoeften van de ondernemer van vandaag en morgen.

Scrijf je nu gratis in