Marketing Performance Oplossingen

Van éénmanszaak, kmo, tot multinational: al uw prospecten staan in onze databases!

Ontdek de meest interessante prospecten, optimaliseer uw marketingcampagnes en stimuleer uw verkoop.

Raadpleeg de database van B-marketing met meer dan 1,150 miljoen Belgische ondernemingen en selecteer ùw ideale doelgroep.

Target

Zorg voor een maximale impact van uw campagne: zowel voor prospectie, marketing, als aansturing van uw verkoopteam. Steeds de beste leads bij de hand. Succes gegarandeerd. Samen met onze experten gaat u op zoek naar uw ideale doelgroep die u wilt activeren. Indien gewenst ontvangt u vandaag nog uw prospectiebestand!

Starters

Wees bij de eerste om bij de startende bedrijven in België aan te kloppen, zowel bedrijven als eenmanszaken. Nieuwe ondernemers starten van nul : ze hebben talloze producten en diensten nodig om van start te kunnen gaan. Focus dus op alle of op een specifieke selectie van starters: ze hebben ook ùw producten en /of diensten nodig. Kortom: een ideale doelgroep.

Analysis

Ontvang de beste leads op basis van een grondige analyse van uw klantenportefeuille! Op basis van een kwalitatieve en kwantitatieve analyse van uw klantenportefeuille krijgt u immers zicht op uw beste prospecten. Een doeltreffende oplossing om uw omzet snel te verbeteren!

klik hier voor meer informatie

 

Zomer 2012 keurde de Kamer van Volksvertegenwoordigers de wet goed die de “Bel-Me-Niet-Lijst” verplicht. Meer details? Klik hier

Get in touch!

+32 2 702 70 11

info@trends-business-information.be

Offerte aanvragen?

Vraag aan de hand van enkele gegevens, vrijblijvend uw offerte aan we helpen u graag verder.